Man lever bare en gang

500 fantastiske opplevelser

”Du lever bare én gang, men hvis du gjør det riktig, er én gang nok.”
Mae West

Grip dagen!

Denne boken er en sprudlende inspirasjonskilde til hvordan du kan fylle livet med vidunderlige opplevelser. Det finnes så mye man kan oppleve i løpet av livet, og da handler det ikke bare om storslagne, klassiske eventyr, men like mye om de små, men likevel store, opplevelsene som finnes innen rekkevidde.

Sett i gang og skriv din egen liste! Vil du bygge en flåte og seile nedover nærmeste elv som Huckleberry Finn, gå på oppdagelsesferd i en ny by, sove på et slott, legge ut på en pilegrimsvandring eller flytte til utlandet for et år? Her får du mer enn 500 forslag og ideer, illustrert med spektakulære bilder og oversiktlige kart.

Denne boken kommer du til å verdsette høyt som en kilde til spennende opplevelser – uansett om du vil gjøre noe i en time, en uke eller et år. Den er rett og slett den perfekte gaveboken – til deg selv eller noen du bryr deg om!

Bla i boken

Forfatter: Ann Abel (redaktør)
Kategori: Reise, inspirasjon, gave
ISBN: 9788293493020
Innbinding: Innbundet
Antall sider: 335
Pris: kr 349,-
Kjøp boken

Last ned forside i JPG

Om Lonely Planet
Reiseguideforlaget Lonely Planet lager ikoniske guidebøker med et vell av praktisk informasjon. Lonely Planet-eventyret startet da Tony Wheeler og kona Maureen Wheeler la ut på reise i Asia i 1972. De fant ikke den informasjonen de ønsket seg og det endte med at de skrev sin egen bok. Denne ble starten på den globale reiseboksuksessen – og i dag er Lonely Planet verdens største forlag innen reise.

”Lonely Planet guides are, quite simply, like no other.” – New York Times