Simplissime

VERDENS ENKLESTE KOKEBOK

Det franske kjøkkenet er et av verdens beste, men er ofte komplisert. Det er derfor en liten revolusjon at en bok som oppfordrer til å gjøre det kulinarisk enkelt, er blitt en gigantisk salgssuksess. I løpet av kort tid har den solgt nesten 600 000 eksemplarer i Frankrike!

Dette er VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier.

Jean-François Mallet begynte karrieren sin i kjøkkenet til toppkokker som Joël Robuchon og Michel Rostang. Senere ble han matfotograf og kokebokforfatter. I Simplissime har han hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme – og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet.

Boken er oversatt til eller under oversettelse til 22 språk, og har så langt solgt 2 millionerer eksemplarer totalt i landene den er utgitt i.

Bla i boken

Forfatter: Jean-François Mallet
Kategori: Mat og drikke
ISBN: 9788293493051
Innbinding: Innbundet
Antall sider: 384
Pris: kr 349,-

Utkommer: august 2017
Kjøp boken

Last ned forside i JPG